lördag 3 mars 2018

Corona parad

Den 2/3-18 skedde parning mellan pdp SE (Polar) Ch Bielkersmils Corona av Allsvinn aka Corona och Bielkersmils Karelin av Nallo aka Charlie.

Corona

Corona

Charlie

Charlie


Corona är en av våra bästa tikar. Hon har varit en utmärkt leed hund sedan hon var 1,5 år och går fortfarande i leed för vårt bästa spann. Hon har varit mycket framgångsrik både i showringen (hon saknar bara en cert för att bli som svensk utställningschampion) och i många dragtävlingar, både sprint, medel- och långdistans. Hon gick i leed för det spann som klarade 30 km på mindre än 2 timmar. Hon har deltagit i Polardistance 160, tre gånger och vunnit dem alla, den bästa tävlingen var på tiden 15h 27min. Hon har också genomfört Amundsen race 300km. 
Charlie har bara tävlat några enstaka gånger, men han har gjort mycket bra resultat både i show och dragtävlingar och han arbetar mycket hårt som wheeldog,

Om det blir valpar så kommer de att vara leveransklara runt den 30juni. 
Mer information om kullen hittar du snart under fliken valpinfo. 

Om du är intresserad av en valp från kullen, vänligen skicka ett mail (bielkersmil@gmail.com), pm på FB eller meddelande på vår kennelsite på FB. Du får gärna prova att ringa men vi har väldigt dålig täckning så det kan vara svårt att nå oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar