söndag 9 oktober 2022

Nytt hem till 4 -årig tik sökes

 Bielkersmils Zena of Frej aka Zana söker efter nytt hem. Zena är en glad, sprallig och nyfiken samojed, mycket social, självständig och busig samojed. Hon älskar att åka bil, vandra och jogga i skogen. hon har väldigt mycket jakt i sig. Att vara ute i regn är något som Zana bara gör om hon verkligen måste. Hon fungerar bra med andra hundar, både hanar och tikar, leker gärna med alla. Zana fungerar bra med barn från ca 5 år och uppåt och förstår stopp om barnen säger det. Daglig vård som kloklippning och kamning fungerar utmärkt men att duscha är inte skoj. hon skäller eller ylar inte inomhus och är lärd att inte hoppa upp i sängar. hon är ensamhetstränad och kan vara ensam 4 timmar utan problem. hon behöver fortsatt träning på att hälsa på både människor och hundar. rutiner för måltider är mycket viktigt för henne. hon är rädd för fyrverkerier.
Eftersom hennes nuvarande ägare, Tobias, har ett trasigt knä kan han inte ge henne den motion som hon behöver vilket är anledningen till att hon söker ett nytt hem. Hon är röntgad HD C/C men har ingen smärta eller hälta och för övrigt är hon frisk.
Idag bor Zana hos Tobias i Brandbergen och jag hjälper honom att hitta ett nytt hem.
Det viktigaste är att Zana hittar dig som vill ge henne ett varaktigt, aktivt och kärleksfullt hem, priset kommer i andra hand. Du bör bo i villa med trädgård, gärna på landet eftersom Zana är rädd för fyrverkerier.
Om du är intresserad kan du mejla till t.k.c.sandberg@gmail.com eller till bielkersmil@gmail.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar