torsdag 26 maj 2022

Utställning i Degeberga

 I söndags deltog flera av Bielkersmils avkommor i SPHK rasspecial-utställning i Degeberga. De fick alla fina bedömningar. 

Showen togs nog i  alla av Bielkersmils Etna of Pepper (12år) som på lätta fötter och med glada språng visade att hon bär sina år med lätthet. Hon tog titeln BEST OF BREED VETERAN, samt HONOUR VETERAN (bästa veteran över 10 år) och blev dessutom 4:de bästa tik.
Stort tack till Pernilla Wickström Osietzki som tar så väl hand om henne och ger henne bästa tänkbara pensionärsliv.

Etna

Pernilla och Etna

Bilderna är tagna av Marie Haglund.


På uställningen var också Bielkersmils Fantastic Frej of Nallo (11,5år) som blev 2:a i veteranklass med CK och hans son Bielkersmils Zerak of Frej  som blev 1:a Bruksklass med CK, reservcert och 4:a i Bästa hane. Stort Grattis till Madeleine och Gustaf !

Ytterligare två av Bielkersmils avkommor deltog: 
Bielkersmils Moss of Nallo aka Amos som Marie Haglund har jobbat så framgångsrikt med att han, som tidigare var en riktig räddhare, mestadels höll svansen uppe och såg glad ut i ringen och därmed fick bedömningen Very good.
Bielkersmils Bonami of Nemo aka Legolas som på sin allra första utställning fick bedömningen Excellent med CK och placerades   stort Grattis till Therese!

Slutligen deltog fyra av hundarna i uppfödargrupp där de slutade på fjärde plats med hederspris - tack till alla er som stannade och deltog i gruppen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar