tisdag 8 juni 2021

Bielkersmils Origo of Aijas söker nytt hemBielkersmils Origo of Aijas aka Neo regnr SE35937/2015
ED 0/0 HD B/A behöver pga av allergi i hans nuvarande familj hitta ett nytt hem.

Så här berättar hans nuvarande matte Elin om honom:
Han är inte kastrerad. Han är väldigt barnkär och lugn med barn. Älskar att vara ute och leka med andra hundar. Har mycket energi och vill vara med på allt. 
Neo är en otroligt undergiven hund när det gäller att leka med andra hundar. Han är väldigt nyfiken på andra hundar när de kommer och vill alltid hälsa genom att lägga sig tungt på marken med viftande svans. Han går fint i kopplet. Tror definitivt att han skulle älska att få springa hundspann då han aldrig fått testat på det. Märks på honom att han vill dra och arbeta. Vi brukar åka till skogen med ryggväska så han får trötta ut sig vilket han älskar.
Han har aldrig visat sig aggressiv. Undergiven till både mig och Rick. Han är mycket barnvänlig. Neo är en otroligt myssugen hund också. Älskar att vara nära oss, vill alltid vara med!
Har aldrig haft problem med honom så vi har varit tvungen att besöka veterinären. Han kan få lite eksem på sommaren när det är som varmast.

Om du är intresserad av att erbjuda Neo ett nytt kärleksfullt, aktivt och varaktigt hem kan du skicka ett mejl till bielkersmil@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar